miercuri, 1 august 2012

Carti despre muzica 1-AC/DC-Maximum rock 'n' roll

   De astazi incep noua serie de postari care va  avea ca subiect ...cartile. Si nu orice fel de carti , carti despre muzica. Nu va speriati nu o sa va recomand cartile despre muzica clasica , Mozart si alti compozitori ( de care  ar fi foarte bine sa fi auzit si sa stim cateva dintre compoziilte lor). Va voi ''recomanda'' in fiecare luna cate o carte despre o trupa sau un artist celebru .Ideea mi-a venit cand eram intr-o librarie si am vazut o carte despre trupa mea preferata AC/DC , si ma gandeam ca ar fi o idee buna sa va aduc la cunostinta aceste carti. Am ''colindat''  vreo 4 librarii si am adunat toate titluarile cartilor despre muzica si cantareti, pretul si numarul paginilor. Dar sa incepem cu ...inceputul.
  Prima carte , si cea care '' sparge gheata''  este ''AC/DC Maximum Rock  & Roll''. Cartea prezinta biografia completa a trupei , de la primul concert al trupei si primul album pana la concertul sustinut la Bucuresti in anul 2010. Cartea  contine 129 de fotografii si are 544 de pagini , auorii sunt Murray Engleheart si ArnaudDurieuxiar in librarii  o puteti gasi la pretul de 49,00 lei .         

'' In cei treizeci de ani care au trecut de atunci ,AC/DC si-a pus amprenta asupra a milioane de vieti, din Bruxelles pana in Brisbane si Bucuresti. Au avut un moment de cumpana dupa moartea lui Bon, in 1980, dar au reusit sa-si revina si sa cucereasca intreaga lume cu Brian Johnson  si cu albumul ''Back in Black ''.

 '' Sunt de neoprit: AC/DC nu e doar o trupa de rock , este emblema rockului .Incercati sa va imaginati lumea fara ei. O carte atat de fidela spiritului trupei , incat dupa ce-o citesti iti asurzesc urechile.''                                                    

                                                                                Publishers weekly




                                                                                                                  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu