sâmbătă, 21 iulie 2012

Made in Romania-Riff

  Ma gandeam ca daca tot  traim  in Romania ar trebui sa vorbim mai mult si despre trupele noastre, trupe care din pacate nu mai sunt ascultate de multa lume . Trupe bune , care au pus bazele rockului in Romania. Una dintre trupe este Riff , o trupa de hard-rock care s-a infiintat la Sibiu . Am fost la concertul lor , concert care a fost un omagiu pentru tobosarul trupei Viorel Lacatus ( Pinky) care decedase cu un an in urma daca imi aduc bine aminte. Trupa este formata din :Florin Grigoras ( chitara bas, voce ), Florin Demea ( chitara solo), Mihaela Grigoras ( orga , voce) ,Cosmin Crutiu ( voce ), Cosmin Herac ( baterie ).
  Si cum o formatie este ca si o familie singura prezenta feminina este Mihaela Grigoras , care este sotia lui Florin Grigoras. In videoclipul piesei '' Regele soselei '' chiar la inceput apare un baietel de vreo 11-12 ani , fiul celor doi. Concertul a fost unul extraordinar (pacat ca nu a fost mai multa lume), si daca ar mai veni de o suta de ori sa concerteze m-as mai duce de o suta de ori la concertele lor. Piesele pe care le-au cantat au fost :In loc de ramas bun , A trecut vara, Caii de lemn, Mr.Jimi  , Regele soselei (  refrenul melodiei  care era ''dedicatie speciala'' pentru doua dintre colegele mele,  care au fost nevoite sa ma auda cantand zi de zi , nu conta ca eram in  pauza, ore sau mergeam acasa..:)) ), si alte melodii pe care din pacate nu mi le aduc aminte avand in vedere ca am fost la concert acum 4 luni :D.
   Au vorbit si  despre Festivalul de la Woodstock, si vizita lor in America , pe terenul fermei unde a avut loc festivalul . Au reamintit de unul dintre cei mai mari chitaristi ,Jimi Hendrix cantand melodia Mr.Jimi. Una dintre formatiile foarte bune ale Romaniei care din pacate nu mai sunt atat de ascultate , acum fiind '' la moda'' tot  felul de pitipoance si dezbracate care sunt paralele cu muzica.



                                     

Un comentariu: