sâmbătă, 2 iunie 2012

Melodia zilei

    Melodia de astazi este cantata de trupa AC/DC , Rock'n'roll ain't noise polution. Toata lumea a auzit de AC/DC. Aceasta este formata din Angus Young ( chitara solo), Malcolm Young ( chitara ritmica) ,Brian Johnson (voce), Cliff Williams (bas) si Phil Rudd ( baterie) . Trupa a fost infiintata in Australia in 1973 de catre fratii Malcolm si Angus Young. Cel din urma a devenit cunoscut datorita talentului sau dar si miscarilor sale de dans din timpul concertului si uniforma scolara pe care acesta o poarta  la concerte.
    Un fost membru al formatiei a fost Bon Scott ( voce ) care initial a fost soferul formatiei .Impreuna cu acesta lanseaza albume de succes, cum ar fi : ''High Voltage'', T.N.T. si Let there be rock. Pe data de 19  februarie  1980, Bon Scott moare , in urma  abuzului de alcol , la doar 33 de ani. Dupa moartea sa formatia a vrut sa renunte dar se hotarasc ca Brian Johnson  ar fi cel mai potrivit sa il inlocuiasaca pe Bon.

      AC/DC  au venit in Romania , la Bucuresti cu turneul Black Ice. Alte melodii pe care le puteti asculta : Thunderstruck, T.N.T., Black Ice, Sink the pink, Shake your fundations, Touch too much , Back in black. Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu